A könyv, ami egy életre megváltoztatja a vásárlási szokásaidat!

Az Okosabb Vásárló

Több mint 200 oldalas, puha fedeles valódi könyv csurig tele vásárlási tanácsokkal!

okosabbvasarlo-a-konyv

Csak nyerhetsz! Ha nem tetszik, akkor a könyv árának a dupláját fizetjük vissza Neked!

Kötelező olvasmány háziasszonyoknak, értékesítőknek, családfenntartóknak!

Érezted már úgy, hogy:

-Egyre drágább minden?

-Egyre nehezebb dönteni, arról, hogy mit vegyünk meg és mit ne?

-Egyre több a rosszindulatú ember, aki el akarja venni a pénzed?

-Egyre nehezebben jössz ki hó végén?

Ha a fentiek közül bármelyikre IGEN a válasz, akkor ezt a könyvet Neked írták!

okosabbvasarlohatoldal

A könyvről:

Tökéletes útmutató, melyben olyan elvekkel, tippekkel, ötletekkel és gyakorlatokkal ismerkedhetsz meg, amiket bizonyos eladók legszívesebben a világ végéig eltitkoltak volna előled!

Vásárolj boldogan!

Vásárolj okosan!

Élj értékesebben!

A könyv tartalmáról:

Miről fogsz olvasni a könyvben?

100% magyar könyv - 100% hasznos tartalom

A könyvben garantáltan olyan dolgokat fogsz olvasni, amiket sehol máshol nem olvashattál korábban. Ez nem egy amerikai “átirat”, ez nem egy koppintás, ez nem mások gondolatainak összegzése. Ez a könyv egy hiánypótló, jelenleg kizárólag ezen a weboldalon keresztül rendelhető alapmű azok számára, akik rendszeresen vásárolnak.

Szeretnél jobb vásárlási döntéseket hozni, ráadásul könnyebben? Akkor rendeld meg Most az Okosabb Vásárló című könyvet!

okosabbvasarlo-a-konyv

Íme a könyv tartalomjegyzéke:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

A Szerzőről:

Ki írta a könyvet, és miért érdemes hallgatnod rá?

Tóth László végzettségét tekintve közgazdász és kommunikációs szakember, aki világ életében értékesítéssel foglalkozott.

Sokszor valóban értékesítéssel, míg sokszor csak eladással. Felfedezte az értékesítés és eladás közti különbséget, majd megértette, hogy az értékesítés jövője egy dologtól függ: Tőled!

A vásárlótól. Éppen ezért egészen idáig egyedüliként elkezdte kutatni a megfelelő vásárlási döntések tudományát. Eddig mindenki azzal foglalkozott, hogy hogyan lehet rávenni valakit a vásárlásra. Laci arra kereste a választ, hogy hogy lehet a Vásárló szempontjából helyes döntést meghozni. Mindezt pedig a lehető legkisebb energiabefektetéssel, hiszen senki sem akar lezsibbadni egy nagybevásárlástól.

Szomorúan tapasztalta, hogy ezzel eddig szinte senki nem foglalkozott. Ez a felismerés arra késztette az írót, hogy először szenvedélyévé, majd pedig küldetésévé váljon az “Okosabb Vásárló” képzése. Az érdekesség, hogy az Okosabb Vásárló koncepció lehet a megoldás az értékesítés jelenlegi válságára is.

Több mint 3 év kutatásai vannak benne a könyvben, amiből megtudhatod, hogy hogyan hozz jobb vásárlási döntéseket, ráadásul könnyebben.

toth-laszlo-okosabb-vasarlo

Rendelési lehetőség

Csak itt megrendelhető!

A könyvet jelenleg csak és kizárólag ezen a weboldalon keresztül tudod megrendelni. Szándékosan sehol máshol nem kapható jelenleg a könyv. A könyvben szereplő információk pedig sehol máshol nem olvashatóak. Tehát ha szeretnél Okosabb Vásárló lenni, és megismerkedni azokkal a gondolatokkal, amikkel sokkal többet hozhatsz ki a fizetésedből, akkor kattints és rendeld meg most a könyvet!

A könyv mindössze 4990 Ft-ba kerül!

Igen, tényleg csak ennyi.

Kevesebb mint 5000 Ft-ért tiéd lehet a tudás, amivel életed hátralévő vásárlásait a számodra megfelelő döntésekkel hozhatod meg.

Ez tulajdonképpen sokkal inkább befektetés (persze csak ha alkalmazod is a könyvben olvasottakat).

Garantáljuk, hogy már az első nagybevásárláskor megtérül a könyv ára!

Ha megfelelően alkalmazod a könyvben olvasottakat, akkor sokszorosan fog Neked megtérülni ez a 4990 Ft.

Rendeld meg Most!

Mi történik a megrendelés után?

Számos ajándék is a tiéd lehet!

 1. Kitöltöd a rendelési űrlapot (ehhez kattints ide)

 2. Megadod a szállítási címedet!

 3. Megnyomod a megrendelés leadása című gombot.

 4. A megrendelés leadása után a weboldal átnavigál a biztonságos, Barion kártyás fizetési oldalra, ahol a bankkártya adataidat megadva tudod kifizetni a könyvet és a szállítási díjat.

 5. Megkapod a visszaigazoló levelünket, benne az adataiddal, amit ismételten ellenőrizz le.

 6. A könyveket a megrendelésed beérkezése után a lehető leghamarabb, de legkésőbb 2 munkanapon belül postázzuk Neked.

 7. A futár viszi a könyvet, amit csak át kell venned!

 8. Már olvashatod is az Okosabb Vásárló című könyvet!

Pénzvisszafizetési garancia!

200%-os pénzvissza- fizetési garancia!

Te így csak jól járhatsz!

gyik

Kérdésed van, olvasd el itt:

Az Okosabb Vásárló koncepció még nem létezett 20 éve. A világ is nagyon sokat változott az elmúlt 20 évben, és bizton állíthatom, hogy a bevásárlási szokások is. Ami működött 20 éve, az most nem biztos, hogy működik. Új megoldások jöttek be, új lehetőséget, ugyanakkor egyre többen “pályáznak” a pénzedre… és ők is másképp csinálják, mint 20 éve. Ahhoz, hogy Okosabb Vásárló legyél folyamatosan kell fejlődnöd. A fejlődésed következő lépése legyen az Okosabb Vásárló könyv!

Feltétlen. Ha még nem használja az Okosabb Vásárló elveit, akkor sokat fog belőle tanulni, ha pedig már maga is Okosabb Vásárló, akkor egy megerősítést, ezáltal pedig egy önbizalom löketet kaphat, ami tovább erősítheti a helyes vásárlási döntéseinek a meghozatalát.

Nem vagy egyedül. Sokan nem szeretnek olvasni. Ez a könyv nem is feltétlenül a “könyvmolyoknak” készült. A könyv nyelvezete kellemes, könnyen érthető, példái a hétköznapi embereknek íródott, így könnyen emészthető. Ráadásul teljesen új gondolatokat tartalmaz, amelyek között biztosan találsz olyat, ami megfog. Ráadásul ez nem egy regény. Nem kell egyben elolvasnod, és nem csak akkor lesz értelme az egész történetnek, ha a végére értél, és kiderült ki a gyilkos. Megteheted, hogy csak a számodra izgalmas, érdekes fejezeteket olvasod el. Bár ha egy kicsit is érdekel az értékesítés, akkor garantálom, hogy nem fogod letenni a könyvet.

Az Okosabb Vásárló című könyv elsődlegesen azoknak íródott, akik szoktat vásárlási, értékesítési döntéseket hozni és szeretnék ezt jobban csinálni. Családfenntartóknak, háziasszonyoknak, háztartást vezetőknek, pénzügyi döntéseket meghozóknak. Ha Te bármelyik csoportba tartozol, egészen biztos, hogy haszonnal fogod forgatni a könyvet. A könyv bár tudományos igényességű, mégis megfogalmazásában fontos szerepet játszott, hogy szinte bárki el tudja olvasni, és alkalmazni tudja a benne foglalt számtalan tippet, ötletet, elvet.

Lehet, hogy nincs. Ha úgy érzed, hogy minden vásárlási döntésed tökéletes volt, és a jövőben nem is fogsz olyan vásárlási döntéseket meghozni, amelyekben később csalódnál, akkor ne rendeld meg a könyvet, a tökéletest nem lehet jobbá tenni 🙂 De ha érezted már, hogy néhány vásárlási döntésed nem volt a legjobb, vagy éppen nagyon sok időt foglalkoztál vele, akkor haszonnal fogod majd forgatni a könyvet!

A könyvben lévő számtalan, tipp, elv és ötlet úgy lett megalkotva, hogy a legkülönbözőbb élethelyzetekben élőknek is hasznos legyen. Mindegy, hogy fővárosban, vidéken élsz. Mindegy, hogy leginkább boltokban, vagy online vásárolsz. Mindegy, hogy havi 200.000 Ft-ot, vagy 2 milliót keresel. Az Okosabb Vásárló című könyvet meg fogja köszönni a pénztárcád!

Az Okosabb Vásárlóval akkor is nyersz, ha úgy döntesz, hogy mégsem tetszik a könyv. 200%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a könyvre, vagyis ha nem tetszik, akkor az árának a dupláját fizetjük vissza Neked! Ugye, hogy ezzel a könyvvel csak nyerhetsz? Rendeld meg Most!

GYIK - Fizetéssel kapcsolatos kérdések

A könyvet kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ennek több oka is van, de az egyik legfontosabb, hogy az Okosabb Vásárló könyv nem tud mindenkinek segíteni. Kell egy bizonyos alap pénzügyi tudatosság. Olyan dolgokról van benne szó (többek között persze), amit egy alap pénzügyi tudás nélkül nem tudsz kihasználni. Ha nincs bankkártyád, akkor valószínűleg az Okosabb Vásárló című könyvre még nem állsz készen!

A bankkártyás fizetés tökéletesen biztonságos. Weboldalunk nem is látja, nem is kapja meg a bankkártya adataidat, azokat kizárólag a kiemelten biztonságos Barion fizetési rendszer használja. Szóval teljesen nyugodt lehetsz a fizetés teljesen biztonságos, de ha bárhol elakadnál, vagy kérdésed van, kérlek keress minket az info@okosabbvasarlo.hu e-mail címen!

okosabbvasarlo-konyv3

GYIK - Technikai kérdések

A könyv már legyártott, tehát nem kell rá hónapokat várnod. A rendelés leadása és a kártyás fizetés megtörténte után néhány napon belül a futárcég eljuttatja Neked a könyvcsomagot!

A könyvet házhoz visszük Neked így nem kell még csak kimozdulnod sem, ahhoz, hogy megismerkedj az Okosabb Vásárló koncepcióval. Jelenleg a könyv kizárólag ezen a weboldalon keresztül rendelhető meg.

 1. Kitöltöd a rendelési űrlapot (ehhez kattints ide)
 2. Megadod a szállítási címedet!
 3. Megnyomod a megrendelés leadása című gombot.
 4. A megrendelés leadása után a weboldal átnavigál a biztonságos, Barion kártyás fizetési oldalra, ahol a bankkártya adataidat megadva tudod kifizetni a könyvet és a szállítási díjat.
 5. Megkapod a visszaigazoló levelünket, benne az adataiddal, amit ismételten ellenőrizz le.
 6. A könyveket a megrendelésed beérkezése után a lehető leghamarabb, de legkésőbb 2 munkanapon belül postázzuk Neked.
 7. A futár viszi a könyvet, amit csak át kell venned!
 8. Már olvashatod is az Okosabb Vásárló című könyvet!

Szerencsére ezt a kérdést még senki sem tette fel (mert mindenkinek mérhetetlenül tetszett a könyv), de ha így döntesz, kérlek írj egy levelet az info@okosabbvasarlo.hu e-mail címre, és részletesen tájékoztatunk a visszaküldés menetéről.

Kérlek azonnal vedd fel velünk a kapcsolatot az info@okosabbvasarlo.hu e-mail címen, hogy orvosolni tudjuk a problémát!

Nincs. A legkényelmesebb megoldást választottuk: egyenesen az otthonodba érkezik a könyv, anélkül, hogy bárhova el kellene menned! Köszönjük megértésed!

Igyekszünk megoldani. Kérlek írj egy e-mailt az info@okosabbvasarlo.hu e-mail címre a részletekkel!

Vélemények

Mint mondtak, akik már olvasták?